Vanuit betrokkenheid en kwaliteit
naar opbrengstgericht samenwerken

Samenwerking

Bij de meeste begeleidingstrajecten ben ik zelf betrokken. Sommige trajecten vragen echter om extra mankracht of aanvullende expertise.
Sinds 2004 ben ik als associee verbonden aan B&T onderwijsorganisatieadvies.
Daarnaast zijn er nog enkele andere collega's en organisaties waarmee ik en vaste samenwerkingsrelatie heb ontwikkeld.

Ik werk uitsluitend samen met ervaren collega's die ik waardeer om hun integriteit en betrokkenheid.
connect begeleiding

Jessica Griekspoor

Jessica is een oprecht persoon die goede diensten wil leveren en hetzelfde verwacht van haar klanten en collega's. Ze gelooft dat mensen het best tot hun recht komen als ze bezig kunnen zijn met datgene waar ze van houden.
Jessica is vooral sterk in projectmatig werken. Daar waar chaos ontstaat schept zij, met haar probleemoplossend vermogen, orde en duidelijkheid. Ze schat daarbij de behoefte van de klant goed in.
Als projectmanagement ondersteuner (PMO) doet ze dit door creatieve oplossingen te bieden, tijdlijnen en budget aan te brengen en deze te bewaken. Als redacteur beschikt ze over een goede taalkennis die zij benut ten behoeve van verschillende type teksten.

B&T
Coanta Consult
Tarantula
BOOZ videoproductions

VideoproductionsFuture Assistants
veresca

Veresca van den Berge
(organisatiepsycholoog)

jessica

Jessica Griekspoor
(projectondersteuner, redacteur)

anneke

Anneke Smorenburg
(coach, assessor, onderwijsontwikkelaar)

diane

Diane Schuitemaker
(docent, onderwijsontwikkelaar)

connect begeleiding

Veresca van den Berge

Veresca maakt in haar werk gebruik van haar wetenschappelijke achtergrond als organisatiepsycholoog.
Ze schreef in 2011 Dynamiek in verbinding. Dit boek gaat in op de psychische, systemische en relationele factoren die van invloed zijn op je manier van leiding geven en samenwerken.
Veresca is in staat snel en op een prettige manier verbinding te maken. Ze stelt vragen die opdrachtgevers echt verder helpen, maakt snelle analyses en zet theorie snel om in praktijk. "Een mooie combi van hart en ratio", zo omschreef een opdrachtgever eens.

connect begeleiding

Anneke Smorenburg

Anneke is sterk in het relateren van kwaliteiten van medewerkers aan de organisatieontwikkeling. Met oog voor de ontwikkeling van het individu op zoek naar zijn meerwaarde voor een organisatie. Daar ligt haar passie.
Wat zijn iemands drijfveren, opvattingen, kwaliteiten en talenten? En hoe kunnen die in kaart gebracht en verder ontwikkeld worden? Dergelijke vraagstukken over persoonlijke ontwikkeling intrigeren Anneke.
Anneke werkt gestructureerd en bereid zich graag goed voor. Bij ontwikkeltaken betrekt ze klanten zo veel mogelijk ten behoeve van het vormen van idee´┐Żn en concepten, zodat het resultaat echt van hen wordt.

connect begeleiding

Diane Schuitemaker

Diane beschikt over een uitgesproken dienstverlenende houding. Zij vindt het van belang om maatschappelijk iets bij te dragen en in dit kader goede prestaties te leveren.
Haar kracht ligt in het doceren en ontwikkelen van lesmateriaal. Hierbij verdiept zij zich in de behoefte van de klant en de belevingswereld van de leerling of student.
Diane valt op door haar creatieve, aansprekende werk.